Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, April 3, 2009

Bunga Pahar a.k.a Bunga Telur

Assalamualaikum.....

Hye semua... wah dah nak seminggu ain x post new entry... bz laa..... lagi pon wat masa ni xder entry menarik nak cerita... hehehehe

Nak tau ain bz wat apa? wat bunga telur arrr... nak kawen la kata kan.... heeee.... BUAT BUNGA TELUR SNDIRI????? uik rajin btol la ain ni nak wat bunga telur sendiri... mmg pon.. =P

bagi ain la kan, puas hati tau kalo buat sendiri... but depend individu la... ada orang lagi senang beli.... ain akan spend masa waktu mlm buat bunga telur ni... ain akan wat sikit2... satu mlm boleh la buat dlm 5 kuntum.... heheheh..

kenapa ain nak wat sendiri bunga telur tuh?

1. mcm ain ckp td kepuasan diri... kita bole tentukan design mcm mane yg kita nak. kaler aper, bunga ape nak guna.... emm...

2. bajet..... hehehehe... beli sikit2 la... mak ain tgk bunga yg dah siap.. dia kata mcm harga sekuntum RM4.50.. tp sbnr nye cost dia xsampai pon rm4.50.. hehe.. cuba anda byg kan...... ^_^

3. sambil buat sambil berangan... huahuahuahua.. part yg paling ain suka!!! time buat buga telur kdg2 bukak lagu pengantin.. layan beb...... best kan bagi bakal pengantin??? ngeee~~


actually design bunga telur tu adalah dari ilham my sis sendiri.. mklum la org kreatif2 ni kan mcm jer idea.. nk tggu ain punye design.. fuh xtau jd bunga ape.. hahahah... tp ain blajar la mcm mane nak buat... mana tau lepas ni klo ade sesapa yg berminat bole tempah.. ahaks!!

nak tunjuk gmbar sampel dlm blog nie... tp xsurprise la... huhuhu klo nak tgk hasil tangan dari ain, jmput la ke kenduri ain yea.... tarikh dan hari akan di beritahu kelak.. TUNGGU........................ hehehehe....


sayang korang sume!!
mmuaaaahhh!!

luv ayien..

4 kawan yg comment:

cIk pEnNa said...

rajin + jimat nih!
bagus..bagus..
;)

~a Y i e N~ said...

hehehe... nnt cik penna bole la buat tuk cik penna sendiri... =)

cIk pEnNa said...

hahahaha..cam pelik aje aku wat sendiri!
wakakakak

~a Y i e N~ said...

nape plak pelik.. mana la tau.. dah smpi masa nyer... huhu..

Related Posts with Thumbnails