Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, April 27, 2009

24tahun dah...

Assalamualaikum.....

waahhh... ain dah 24thn!!!(semalam 26/4/2009) mcm xcaye jer... rasa mcm baru je abih skolah.. huhuh.. pejam celik pejam celik cepat je masa berjalan... tup2 dah nak masuk 25thn (ni kira suku abad kan?) huhu... bak kata mak ain, masa umur ni mak ain dah ade 2org anak.. hahahah.. org dlu2 mmg kawen awal.. tp zaman skrg, klo kawen umor time2 gini mesti dorg ckp dah gatal nak berlaki.. huahuahua.... ape2 pon jodoh sume di tangan tuhan.. klo btol jodoh ain tahun ni (july 09..dah bg hint tuh..) alhmdulillah.. pedulik ape org nk kata... ^__^

erm, thn ni besday ain celebrate biasa2 jer.... but lain dr yg lain sket la... my family wat surprise (xjadi pon.. ain dpt tahu.. hahaha) time kami melawat my sister kat PLKN beranang (dilla... cian.. hari2 call mak ain nak balik umah..huhu) along n abg ipar ain pon ikut sekali smlm.. (of course si kecik tu ade.. hahah) tuh yg agak meriah sket... btw thanx for them for their effort to make my besday party yg simple but really meaningfull towards me.. i'm really appreciate it.. huhu terharu babe...

berikut adalah gmbar2 kitorg masa kat sana...

- otw to PLKN, Beranang...


- dah smpai dah kat kem plkn
lepas je smyg zohor kat sana, kami terus berangkat pulang... smpai je kat umah, syed ajak ain keluar.. dia kata kite celebrate berdua plak ekk.... huhuhu... best nyer..... ain ngan dia pegi time square...

-ni tgh tggu syed balik umah dia jap.....



xtvt kami mcm biasa la tgk wayang.. kami ingat nak tgk cite BOHSIA ( syed yg xcited.. ain xminat pon) tp full already.. best sgt ker cite tuh?? then kami tgk la cite hantu thai "COMING SOON" (ni pon sbb cite paling terdekat ngan masa kitorg time tuh.. malas nk tggu lama2). SERRAAAMMMM gile tgk cite ni babe... eventhough cite dia kejap jer, tp menyeramkan.. sampaikan syed pon terkejut.. hehehe. dari 5 stars, ain bg 3 stars..




then, inilah masa yg di nanti2 kan.. karoke time!!! huhu.. lama dah x karoke.. 4jam nyanyi.. huhu smpai dah xder suara nk nyanyi.. tp BESSTTTT.. sbb nya hanya kami berdua jer yg nyanyi.. tp yg paling banyak nyanyi ain laaa...... huhu.. lepas gian babe.. siap wat cam konsert lg dlm bilik tuh.. penonton nye sape lagi kalo bukan syed.. hahaha... ni adalah antara aksi2 mlm "konsert" ain.. kihkihkih..

ain dpt hadiah ape dari syed??? huhu.. sume tnye soalan tuh.. mana bole bgtau.. tuh secret.. ^__^.. anyway this year best la smbut besday.. happy sgt bile insan2 tersayang celebrate besday ain... TQ SO MUCH!! ain really2 appreciated it...

LUV U GUYS!!
mmuuaaahhh!!!

5 kawan yg comment:

mysarah said...

birhday ko same ngan adeq aku..
my little boy!! ;)
anyway HAPPY BIRTHDAY MISS AYIEN!!!!

p/s: birthday aku lak just around the corner. ;o)

cIk pEnNa said...

happy birthday ye!
opss..apa nama nye cite thai tuh??

~a Y i e N~ said...

sarah, bile ekk besday ko? nnt leh wish.. neway tq for the wish!! ^_^

~a Y i e N~ said...

cik penna, tq for the wish!!

cite tuh tajuk "COMING SOON".. best cite dia.. nnt ajak chenta kamu tgk ekk..

mysarah said...

birthday saya sudah tidak lama lg ;p
8th May please!! (8585)
;)

Related Posts with Thumbnails