Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, September 17, 2010

Raya + Rumah Baru

Assalamualaikum....

Jam di PC ain menunjukan pukul 12.56am... waahh ain xtido lagi??? selalunye kul 9 ain dah ngantuk... time2 gini plak dah diulit mimpi yg ntah pape ntah.. hehehe...

sorry.. ain jarang on9... maklumla, kat umah ain time mr hubby ada je bole gune internet.. (gune laptop & broadband dia, tu pon tenet lembap!).. bile BELIAU dah pegi keje, ain hanye mampu layan ASTRO ajer.. (seb baik ade gak ASTRO, klo x mati kutu la ain kat umah xtau nak wat ape.. huhu..)

sekarang ain ada kat umah mak... senang la on9.. mana xnya, kat umah ni ade 2PC 1 laptop... (dah mcm CC plak kat umah nih.. ) Abah kata senang ada byk PC, xyh berebut adik beradik.. huhu (dlm hati nih : abah belikan angah 1PC... ngeee~)

mcm biasa la, sbb ape ain ada kat umah mak ain.. mr hubby pegi outstation lagi.. kali nih kat VIETNAM plak. (mggu lepas kat SINGAPORE) aiyooo... selalu sgt BELIAU nih gi oversea.. harap2 dia ada masa aku deliver nnt... dah masuk 9months nih.. anytime ajer... fuhhh!!

Mr Hubby punye flight pukul 9.30am (14 Sept) so ain nade2 nak hantar dia gi KLIA.. kata nyer klo nak hantar kene gerak awal.. dalam pukul 5.30am.. sbb dia xnak masa ain blk kl nanti facing ngan jamm.... ain kata no hal la! tp ain xpegi hantar sorang2.. kne ade bodyguard k.. (my sisters la sape lagi.. cian dorang pon kne bangun pagi... huhu) my mom akan membebel klo bagi ain pegi sorang2... huhu...


*sempat lagi posing b4 Mr Hubby berlepas.... ^___^


so alhmdulillah Mr Hubby selamat sampai di VIETNAM... BELIAU akan balik M'sia hari sabtu nih... (xsabar nyer... mcm2 plan dah ade dlm kepala nih.. heheheh... =P)

okey, back to the topic.... entry lepas ain ade bagi tau pasal umah baru dan konon2 nak MEN'DECO' umah tersebut... entry kali ni ain akn upload beberapa bahagian umah yg siap di'DECO' kan.. (sbb nak raya.. huhu.. )


* ni living room... (we called it as RED LOVE CORNER) idea ain tp tukang cat Mr Hubby... huhu.. simple but ain rasa selesa sgt!


*yg ni plak ruang mkn... meja mkn yg sgt comel... (kuih raya tuh kuih tunjuk jer.. hehe) ain suke sticker kat blkg tuh... jenuh nak tampal2 nye... ^__^

pendek kata umah ain tahun nih tema kaler MERAH.. dah lama dah idea nih dlm kepala nih.. cume tggu masa je nak buat.. hehehe... klo sape2 nak dtg beraya, jemput la ke rumah ain.. cume ain mampu hidang kuih jer.. maklum la tgh sarat2 nih.. huhu..

di kesempatan ni ain nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN buat readers sekalian.. mana2 yg ade tersinggung or terasa hati dgn entry2 yg ain post (ade ker??? ) dgn rasa rendah diri meminta ampun dan maaf yer... semoga raya tahun ni memberi seribu makna dan kebahagian buat kita semua....

*Salam Lebaran dari ain & suami

p/s: projek yg ain buat masa bulan puasa ari tuh, ain xmoh cite.. sbb........ actually ain amik tempahan wat tart nenas.... disbabkan tart tuh xberapa cantik (maklumla tgn xberseni and xpandai masak... =p) so ain xnak upload gambar la.. malu.. alhmdulillah kawan2 n family bagi support kat ain (order sbb kesian kot.. hahahaha) ^___^

mmuaahhhh!

4 kawan yg comment:

AYW said...

367aku suka RED CORNER tuh.. nanti nak buat photoshoot lagi kat teratak syed & ain yg comel

~Ya Y i e N~ said...

hahah.. bak kata kakak aku, umah kecik, kete kecik, orang jer besar... heheh... =P

mysarah said...

oit aku suke la umah ko. kaler merah. kaler umah aku nanti tu! hehe

~Ya Y i e N~ said...

merah org kata meningkatkan suasana sexuality.. ahaks! mule nye aku nak wat dlm bilik.. bru sesuai.. tp ruang tamu pon bole aper... hahahha =P

Related Posts with Thumbnails