Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, September 20, 2010

Contest : Photo Makeover Contest 2010

Assalamualaikum....

hye sume...

sejak masuk contest IBU AQIL nih, (sila lihat entry Contest Memek Muka Si Manja), ain dah rasa seronok plak join contest2 yg ada... hehehe.. xkesah la hadiah besar ke kecik ker... ni sume sbb nk mengisi masa yg terluang... ain happy jer bile kawan2 bg sokongan... menang or kalah tu belakang cite... janji dpt join.... weeee~

k kali nih ain join satu contest kat facebook... "Photo Makeover Contest 2010" yg dianjurkan oleh seorang mak andam and make up artist professional.... Marliy Kama . Make Up (MK)

even thought, ain ni bukan la kategori org yg cantek, tp ntah nape tetiba rasa nk join.. hadiah pemenang xbyk sgt tp cukup la sekadar ain dpt men"join"kan diri.. mana tau rezeki anak dlm perut nih.. ngeee~

so, ain mempertaruhkan (ceh, word nih lagi,... huhu) gambar masa ain sanding...



*gambar xmake up ngan dah di tatarias oleh my sis (BUTIK AMYSUFYA BRIDAL & SALOON)


tengok calon2 yg bertanding, xdinafikan sume nye cantik2! mmg tergugat gak la... huhu.. xkesah la.. janji ain happy... ^_________________^

buat kwn2 ain yg dah vote, thank you vary much.. terharu sungguh dgn sokongan mereka....
bagi kawan2 blogger yg belum vote, sile la ada ain di FB yer.. klik sini... tarikh tutup contest ni 30 september 2010.. klo korang nk join pon smpat lagi... =)

thats all for tonite...

p/s: berdoa malam nih agar ain dapat tido lena dan xsakit lagi mcm smlm... aminn.... =)

mmuaaahhhhhhhh!

0 kawan yg comment:

Related Posts with Thumbnails