Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, June 7, 2009

Babysitter

Assalamualaikum...

erm.. hampir sminggu xupdate blog nih... agak bz kebelakangan ni la...

me as a babysitter for 1 week!!! heee~

ain bwk ank buah kesayangan ain tinggal kat KL.. huhu.. saje je nak dia duk kl... lagipon makcu dia pon tgh cuti skolah.. so ade la org tolong ain pape yg patut..

bukan senang nak jaga dak nih.. maklum la.. masih menyusu badan.. so tujuan ain bwk dia duk kl pon sbb nak dia biasa kan diri x nyusu badan.. heheh..

budak2 cam umor dia ni mmg senang nak umpan... bwk dia jln2.. tgk kartun... tp bile time mlm jer.. huhu.. dia meragam!!! argh!! mlm pertama dia kat kl, asik nangis jer.. mana x nya, cari mami dia.. pukul 1 bgn, pukul 3 nangis, kul 5 nak susu.. then pagi kul 8 dah bgn nak main... uwaaa.... mmg meletihkan.. mcm ni la kan bile dah jd ibu.. huhu...

tp.. mlm seterusnye dia dah bole biasa kan diri.. yeah!! cume bgn skali nk susu.. ain bg susu kotak dutch lady (peberet dia nih) then terus dia tido.. hee~~ terima kasih susu dutch lady.. promote sket... ^__^

sepanjang minggu ni kan.. umah ain asik tgk kartun jer.. CERIA, CARTOON NETWORK, DISNEY CHANNEL, NICKELODEAN & PLAYHOUSE DISNEY CHANNEL adalah senarai2 yg menjadi pilihan hampir 24hours! thanx astro! xder astro ni susah gak ain.. heheh...

berikut adalah gmbar2 spanjang NURIRDINA SUFYA BT NORIL KHIRIL ANUAR ade kat KL..


- aksi sufya ngan makcu dia.. erm.. ape persamaan ain ngan dia??? hahaha.. kami mmg antu camera!! =P

- kat KLCC

- eh, aunty rina pon ade gak!! ank sapa la aunty bwk nie.. hehehe

- main kat jusco maluri.. mmg xbole duk diam.. penat kejar dak nih,, hyperactive sungguh!!

- jalan2 ngan wan kat tmn tasik permaisuri n tasik titiwangsa... wan mmg sempoiii.....

- sedap nye wan wat nasi lemak!! ...

- peace.... ^__^

- hooraayyy... kami kat tmn tema desa waterpark!! besshhh.....

- lepas mandi mesti lapar....

- bile perut dah kenyang, badan pon penat.. ni la jadi nye.. huhu

seronoknye seminggu ngan dak kecik nie!! riuh rumah ain dgn suara dia... tp skrg... dah jadi sunyi.. huhu.. mami dia dah jemput blk pahang.. adush!! rindu gile yg teramat dgn dia... sob..sob.. =(

niat dihati nk dia tinggal sini lg seminggu.. tp nak wat cam ner.. xkan nak pisahkan anak dgn ibu dia plak.. kakak ain pon asik rindu dia jer.. maklum arr mak kandung kan... tetiba mlm ni naluri keibuan meresap di jiwa.. uuwaaa~~~

luv u guyys!! luv u sufya!!

mmuaahhhh dari makngah!! ^__^

1 kawan yg comment:

nia said...

berjalan2 di blog ini ye..

Related Posts with Thumbnails