Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, April 25, 2010

nak jadi active blogger.....

salam...

suke tgk blog2 org... blog walking la kata kan...

ada je idea dorg yg menarik....

nak jadi active blogger... nak ada ramai follower yg comment...

tp cam ner ekk?

share la tips..

ngeee~

2 kawan yg comment:

mysarah said...

wahhhh comel layout baru kau. ceria jer aku tengok.

ok.. tips nak ramai yang comment blog kau ek..

1) kau kena rajin blogwalking, pastu tinggal jejak kat shoutbox dorang
2) rajin2 la komen kat entry orang. nanti mesti ada jugak yg rajin nak komen entry kau =)

dulu aku pown tak buat sume ni. blog aku pown tak ramai masuk sebab tak ramai yang tau kewujudan blog kita. so blogwalking salah satu cara nak naikkan traffic.

weh duit nuffnang aku dah dekat RM100 =))

~Ya Y i e N~ said...

perghh.. byk tuh RM100...
bole la ko kalahkan redmommy punye blog... blog dia glemer seh...

mmber aku keje kat nuffnang weh...

aku ari tuh rasanye ada register nuffnang.. tp aku tk igt pwd... nnt nk request blk....

nnt aku rajin aku jenjalan kat blog org....

Related Posts with Thumbnails