Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, May 24, 2009

Tagged???

1.Org luar sana x kenal kamu.Perjelaskan siapa kamu?
nama saya Noorain Amiruddin. Bole panggil ain. tinggal kat kg. pandan kl. seorang yg comel... peramah... dan jiwa saya penuh dengan kasih sayang.. ahaks!! =P

2.Sikap kamu yang 'mantap'?
manja dan comel kot...

3.Sikap kamu yang sangat jelek?
ngada2.. bole x gitu.. huhu

4.Apakah gajet yang kamu sentiasa bawa?

hp sony ericsson

5.Dah berapa HP kamu pakai selama neh? Senaraikan brandsnya.J enama HP yang sedang kamu gunakan sekarang?
dulu - nokia 3310, butterfly, motorola yg flip tu (xigt model ape), nokia sabun, penah gak pakai PDA..hehe
sekarang - sony ericsson W300i jer...


6.Siapa bestfriend kamu?
bestfriend ain ramai..... tp BFF ain yg paling rapat... Actorina Yulia Wardani.... best friend forever!!!

7.Siapa yang kamu sayang selain family kamu?Kenapa kamu sayang dia?
mesti la SYED HASAN SYED KAMARUDDIN.. sape lagi.. heee

8.Lagi 10 tahun kamu jadi apa?

seorang ibu kepada 2 org anak.. ^__^

9.Kata-kata hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamu suka?
I'm the best!!

10.Dalam blog kamu,sudah ada berapa followers?

x ramai pon.... baru jinak2 ngan blog2 nih.. 7 jer...

11.Senaraikan followers yang kamu suka? (Tak kira kuantiti) Kenapa?
Butik amysufya - ni butik kakak ain...
Everything is about cik penna - byk story mory dia....
mysarah - suke dia nye template.. comel ade upin ipin..
** actualy ain suke sume la.... hehehe

12.Makhluk Tuhan paling HOT mahu di Tag?
1. penna
2. sheeda
3. fuzzy
4. aliya

2 kawan yg comment:

mysarah said...

kamu suka blog sy??
eh2, malu laks.
hehe

~a Y i e N~ said...

mesti la saya suke....
suke tgk blog2 korang yg kiut miut..
hehe

Related Posts with Thumbnails